Adminisztrátor Vélemények

Talán jó ötlet lehet

Az orosházi Gyopárosfürdő fotó sorozattal népszerűsíti szolgáltatásait, amelyben szerepelnek szép lányok, hangulatos tájképek, érzelem gazdag családi fürdőzés. A képek magukért beszélnek, és jó ötlet arra, hogy hívják fel az emberek figyelmét Gyopárosfürdőre. Nem tudom Nagyszénáson mi a cél, megelégszik a fürdő vezetése csak a nagyszénási vendégekkel vagy szeretne más településekről is látogatót átcsábítani, mert akkor ennél komolyabb marketinget kellene folytatnia. Az a szlogen, hogy egyedülálló a víz, nagyon sok vendéget nem hozott idáig. Talán a nagyszénási Park Fürdőnek is érdemes volna népszerűsítéssel, reklámmal is foglalkozni nem a lángost, és jégkását népszerűsíteni hanem azt, hogy milyen élményeket kapnak az ide látogatók a fürdőben.

A település marketinget nagyon nem kellene erőltetni még, mert nincs mire építkezni. Az az egy, meleg konyhás vendéglátóhely és a két vendégház igen gyenge bázis, komolyabb turizmushoz. De most csak a fürdőben és az egy napos vendégekben gondolkozzunk, mert ebben lehet mozgásterünk. A fürdők között is verseny van, ki tud több látogatót oda csábítani, ki tudja a jobban eladni magát. Nagyszénásnak felesleges a nagyokkal versenyeznie, de úgy gondolom marketing nélkül nem tud vendégeket ide csábítani, a helyi fürdőzök pedig nem fogják tudni fenntartani a fürdőt! A veszteséges fürdőt pedig hosszútávon nem fogja tudni eltartani a közösség. Tehát tanuljunk, lessük el mások módszereit, és „lökjük el a csónakunkat a partól” mi is végre.

Számomra fura, hogy  a településünk polgármesterének lánya a képek tanúsága szerint részt vett Gyopárosfürdő népszerűsítésében, de helyben erre nem fordítanak kellő figyelmet.

Szerző: Szeretlek Nagyszénás

Képek forrása: Gyopárosfürdő