"Értünk-Nagyszénásért" Alapítvány Gyermekek Hírek

Őszi Családi Piknik Nagyszénáson

Az „Értünk-Nagyszénásért” Alapítvány hosszú évek óta támogatja az Orosházi Kórház Gyerekosztályát plüss figurákkal, hogy könnyebbé tegye a beteg kisgyerekek kórházi kezelésen töltött időszakát. Ezeket a barátjukká vált figurákat a kezelés után a gyermekek haza is vihetik. Soha nem számoltuk mennyi plüss került így a gyerekekhez – több ezer – mert nem a plüssök száma a fontos, hanem a kicsi gyerekek mosolya amikor átveszik!
Nekünk nagy örömet okoz, hogy ennyi éven keresztül sikerült a kisgyerekek kórházban töltött időszakát kicsit boldogabbá tennünk, de nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy mindez nem tudott volna megvalósulni a nagyszénási, orosházi, gádorosi emberek önzetlen támogatása nélkül, amit most egy rendezvénnyel szeretnénk megköszönni nekik. Hogy hűek legyünk magunkhoz ezen a napon további 5000 plüss figurát adományozunk az Orosházi Kórháznak ismét. De nem mehetünk el emellett a tény mellett sem, hogy egyre több a barátunk, egyre többen támogatnak bennünket ezen az úton. Köszönjük a Miniszterelnökségnek és a Bethlen Gábor Alapkezelőnek a rendezvényhez és a Maci Kórházhoz nyújtott támogatását!
Jöjjenek, gyertek el szombaton (2021.09.18.) a Sterbetz István Lőtérre, ahol színes programok mellett vendégül látunk mindenkit!
Egy kérésünk van! Hozz magaddal egy plüss figurát a gyűjtőpontunkra!
Várunk benneteket!
„Értünk-Nagyszénásért” Alapítvány kuratóriuma