"Értünk-Nagyszénásért" Alapítvány Civilek

Mosoly album avagy ismét Jótékonysági Bált rendez az „Értünk-Nagyszénásért” Alapítvány

 

2019. március 30-án 18 órától rendezi meg éves bálját az „Értünk-Nagyszénásért” Alapítvány. A jó hangulatú, közkedvelt bálra az idén is azonnal elkeltek a támogató jegyek, a létszámnak csak a Kulturális Központ Tánc terme szabott határt.

A bál nem csak szórakozási lehetőség a vendégeink számára, hanem egy összefogás, egy nemes ügy iránt érzett alázat példája is egyben. Hiszen a támogatásból több nagyszénási család, gyermek, támogatása valósulhat meg az idén is.

Nem véletlen ez a szombat este szlogenje: „A ma esti támogató jegy megvásárlásával, Ön is hozzájárult egy nagyszénási gyermek mosolyához.”

De a jótékony célok mellett a szórakozás, a jó hangulat is fontos, magas a mérce, jó hangulatot teremteni és mosolyt csalni minden vendég arcára nem kis feladat. Mi mindent megteszünk ígérjük, még ha gyorsan telnek is a napok, és egyre szaporodnak a feladatok, mert ennyi mosoly mindent megér!

A bál előtt műsor várja vendégeinket, fellépnek az Orosházi Művészeti Iskola táncosai, a Dolce Vita Egyesület énekesei, Marton László- Pindur Míra Felícia, Dóczi- Zsilák László- Pindur Cintia Réka versenytáncosok. Bálunkra már minden jegy elkelt, de a bál előtti előadás megtekintése az idén is ingyenes!

Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne egy órát jó hangulatban eltölteni! – tudtuk meg Sárkány Erzsébettől a kuratórium elnökétől.

Pár kép az elmúlt évek báljaiból: