Civilek Hírek S.O.S. Egyesület

Ötleteket várunk

Kedves Nagyszénásiak, Barátok, Ismerősök!

Az elmúlt alkalommal azzal az örömteli hírrel jelentkeztem, hogy a következő üzenetet kapta egyesületünk:

“Örömmel értesítem arról, hogy a 2016 tavaszán meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” programban az Ön körzetében – Szentes, Szarvas, Orosháza – az Ön által képviselt szervezetnek sikerült a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjteni, így Önök nyerték el a TESCO támogatását. Minden egyes begyűjtött szavazat azt jelenti, hogy munkájukat fontosnak tartja, elismeri és támogatja a helyi közösség, ennél nagyobb elismerést nem kaphat egy civil szervezet, erre igazán büszkék lehetnek!”

Egyesületünk 400.000.-Ft-ot nyert közösségi programok megvalósítására!

Kedves Nagyszénásiak, Barátok, Ismerősök! Kértelek Titeket, hogy ránk szavazzatok, és ti megtettétek! Több mint 20.000 szavazatot kaptunk!

Ismét kéréssel fordulok hozzátok!

Az a kérésem, hogy gondolkodjunk együtt!

A megjelölt elérhetőségeinkre írjátok le nekünk, hogy mi az a közösségi program, rendezvény, amin – előre láthatóan szeptember hónapban – szívesen részt vennétek, családdal, barátokkal, vagy megvalósulása örömet szerezne nektek. Várjuk ötleteiteket!

Augusztus végéig – röviden ismertetővel – kérjük juttassátok el hozzánk a megvalósítandó közösségi rendezvény tervét. A legjobb ötletet tárgynyereménnyel JUTALMAZZUK!

Köszönöm mindenkinek, aki támogatja a civil összefogást!

Elérhetőségek:

Tel:30/981-66-14

E-mail: sos.egyesulet@gmail.com

Hozzászólás

Hozzászólás