Köszöntő

10981220_1549025322035197_4629236289513597919_n-e1460035263125-1

Kedves Nagyszénásiak!                                                                                                                                                                                                                                                                 

Sárkány Erzsébet vagyok az „Értünk-Nagyszénásért” Alapítvány kuratóriumának elnöke,  engedjék meg nekem, hogy bemutassak Önöknek valamit!

Egy alapítványról kétféle hírt lehet olvasni, vagy támogatást kér, vagy adományoz. Mi most adni szeretnénk valamit a nagyszénási embereknek, átadni Önöknek a Szeretlek Nagyszénás weboldalt, amely remélem, mindenki megelégedésére szolgál majd!

Úgy gondoljuk a weblapunk elindítása nem csak hiánypótló kezdeményezés, hanem az informálódás legegyszerűbb módja is lesz a településünkön történtekről. Egyre többen, egyre gyakrabban az interneten tájékozódunk a tágabb környezetünk, és a világ dolgairól, miközben a településünkről a legtöbbet megtudni csak a Facebookon lehet jelenleg. Olyan sok minden történik településünkön mégis kevesen tudnak róla, ezért alapítványunk, és pár civil ember elhatározta, változtat ezen. Összefoglaljuk Önöknek a településünk eseményeit egy felületen, hogy a legegyszerűbben tudjon tájékozódni mindenki, és az internet világa is láthassa, itt is van élet, itt is vannak jó kezdeményezések.  Így már nem csak a Facebookon az ismerősök számára elérhetőek a hírek, hanem mindenki számára, aki ellátogat oldalunkra. Oldalunk Nagyszénás online történelemkönyve szeretne lenni, amelybe rögzítjük településünk mindennapjait a magunk, és a jövő számára.

Mi magunk sem gondoltuk mennyi minden történt kis falunkban, addig, amíg nem fogtunk hozzá összegyűjteni az anyagokat az oldalunkhoz. Reméljük Önöknek is olyan kellemes meglepetésben lesz részük   böngészés közben a Szeretlek Nagyszénás weboldalon, mint nekünk a szerkesztés során!

Látogasson el oldalunkra a www.szeretleknagyszenas.hura, és olvasgasson, írja meg nekünk a véleményét, tegyen javaslatot mit szeretne még látni oldalunkon, küldjön nekünk cikkeket és mi közzé tesszük! Ha szeretne valamit eladni, mi szívesen közzétesszük ingyenesen, az apróhirdetés rovatunkban!  Szerkesszük együtt a Szeretlek Nagyszénást, hogy a legjobbat kaphassák a nagyszénási emberek, mert úgy gondoljuk megérdemlik!  Azt szeretnénk, ha a Szeretlek Nagyszénás nem csak két szó lenne, hanem egy mozgalom a településünkért, tábora azoknak, akik szeretik Nagyszénást és tenni akarnak érte!

 

Nagyszénás, 2016. május 25.

                                                                                                                Sárkány Erzsébet

                                                                                                                kuratóriumi elnök