Hírek Sport

Kiválóan szerepeltek a nagyszénási birkózók

 

Két versenyen, összesen nyolc arany, négy ezüst és két bronz érmet szereztek a kiválóan szereplő a nagyszénási birkózók.  

Augusztus 5-én, Szarvason rendezték a Területi Strandbirkózó versenyt, ahol nagyszerűen teljesítettek a Nagyszénási SE DBK birkózói.  70 kilogrammos kategóriában ki kell emeljük Plesovszki Milánt, aki nem talált legyőzőre, Berke Milán pedig második helyezést ért el. A verseny szépségét a nagyszénásiak számára tovább növelte az is, hogy a felnőttek között háziversenyt láthattunk 60 kg-os kategóriában, ahol Szilasi János legyőzte Hegedűs Gábort a döntőben.

Ugyan ezen a napon Csongrádon is indultak  birkózóink az Országos Strandbirkózó versenyen. 70-kilogrammos kadettek között Plesovszki Milán, juniorban Szilasi János szerzett aranyat a klubnak. Horváth Renátó 30-os súlycsoportban, Berke Milán a 70 kilogrammosok mezőnyében lett ezüst érmes.

Nem vallottak szégyent a lányaink sem, Mészáros Magdolna és Lakatos Dominika arany érmet, Setény Vanessza ezüstérmet szerzett a nagyszénásiaknak.

Gratulálunk ehhez a szép eredményhez az érmeseknek, a klubnak és Deme János birkózó edzőnek!

Fotó: egyesület