Civilek Hírek

Idén is megrendezik a kiscsákóiak és az elszármazottak találkozóját

 

 

Sajnos a Facebookos közzétételnek vannak korlátai, csak azok láthatják a megosztásokat, akik ismerősök vagy kedvelői az oldalnak, nagyobb nyilvánossághoz nem jut el a hír. Ezért szeretnék segíteni egy nagyobb nyilvánosság számára is elérhető közzétételben az oldalunkon, a szervezőknek.

Mi is ez a kezdeményezés? Egy példaértékű közösségformálásnak a szemtanúi lehetünk, ahol a közös gyökerek keresése, megőrzése, dokumentálása a cél.  Baráti, nosztalgiázó beszélgetés, közös étkezés, kirándulás az emlékek helyszínein és egy könyv, amely őrizni próbálja kiscsákóiak emlékeit, gazdag múltját.

A Facebook hír pedig arról szól, hogy 2017-ben is megrendezik a kiscsákóiak és az elszármazottak találkozóját, amelynek időpontja 2017. szeptember 17.

Program:

  • Gyülekező 8 órától
  • Indulás Kiscsákóra 9 óra 15 perctől
  • Iskola emlékmű avatása 9 óra 45 perctől
  • Filmvetítés 11 órától

Majd közös batyus ebéd zárja a programok sorát, ahol a „Kiscsákói Emlékek’ című könyv egy egy példánya is megvásárolható lesz 2500 forintért.

Akik szeretnének részt venni a rendezvényen keressék a szervezőket az alábbi linken: https://www.facebook.com/emlekkiscsakonak/

 

Fotó forrása: Emlék, a kiscsákói tanyavilágnak oldal

Szerző: Szeretlek Nagyszénás