Patrióta Vélemények

Ez kinek volt az égbekiáltó ötlete?

Igyekeztem magam távol tartani ettől az ügytől, mert így is elég nagy cirkusz lett csinálva ebből a fürdő dobálásból, de tegnap nálam is elszakadt a cérna. Pár hónappal ezelőtt, még a falugyűlésen azt hangoztatták emberek milyen káros ha a facebookon veszekednek az emberek Nagyszénáson, vagy rosszat írnak a faluról, mert emiatt nem jönnek hozzánk a turisták. Persze mindenki bólogatott a jelenlévők között ennek a nagy megállapításnak, és kitörő taps fogadta, még ha ez egy marhaság is volt. Gondoljunk már bele ha elakarunk menni valahová előtte megnézzük mit írogatnak a facebookon az ott élők? Én bevallom őszintén egyszer sem jutott eszembe megnézni mit írnak ott az emberek ahová utazni szeretnék, veszekednek-e, azt sem tudom ki odavalósi. De akkor ilyen mondatokkal akarták alátámasztani miért is károsak a negatív megnyilvánulások.

Pár nappal ezelőtt valaki vagy valakik megdobálta a fürdőt, vandál tett volt ugyan, de a helyén kellett volna kezelni a dolgot, na de Nagyszénáson a bolhából is tudunk elefántot csinálni, felfújni, rendkívüli testületi ülést összehívni miatta, nyomravezetői díjat felajánlani, facebookra feltenni, stb. Kiknek és miért volt érdeke felfújni ezt az ügyet, én most nem fejteném ki, az előttem szólók már megfejtették. Egy biztos bebizonyosodott, hogy a kamera rendszer a fürdőn nem igazán ér valamit, a közbiztonságunkért felelős szervezetek is csak találgatnak mi is történt és mikor, nincsenek igazán a helyzet magaslatán. Úgy voltam vele, minden csoda 3 napig tart, majd elül, és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Hát nem így történt, ha lehet még 20-ra lapot húzni, akkor itt biztos húznak. Tegnap a BEOL-on is megjelent a közlemény a testületi ülésen hozott nyomravezetői díjról, most már a megyében is hírét adtuk, hogy mi a helyzet Nagyszénáson.

Nem tudom kinek volt az égbekiáltó ötlete, de szerintem több kárt okozott vele a településünknek, mint ami politikai hasznot húznak belőle. Gondolkodjunk már egy kicsit józan paraszti ésszel is!

Nem hiszem, hogy a BEOL-on közzé tenni ezt a közlemény bármiben is segíteni tudja az elkövető megtalálását, mert kétlem, hogy Füzesgyarmati, Battonyai, vagy Medgyesegyházi lenne az elkövető. Valószínűleg itt vagy a környékünkben kell azt keresni, ezzel nem hasznot termeltek hanem kárt okoztak a megítélésünkben. Ennek a közzétételnek, van egy másik olvasata is, a negatív reklám!!! Minden fürdő kínosan ügyel a jó hírnevére, a látogatok komfort és biztonságérzetének maximális megteremtésére és annak hirdetésére. Mi ennek az ellenkezőjét csináljuk, közreadjuk, hogy mire számíthat itt a fürdőző vendég, ha idejön. Idéznék a képviselőtestület közleményéből: „napozóágyak szöveteinek felvágása, a fürdővendégek parkoló személyautóinak megkarcolása, stb. és a legutóbbi vasárnap reggelre az épület falának festékkel történő összemocskolása”. Elültetjük, a Békés megyei emberek fejében a kisördögöt, mi várja ha idejön fürdeni, lehet az autóját is összekarcolják!

Miért kellet már megint túltolni a biciklit? Amit annyira tudtak emberek hangoztatni a falugyűlésen, most annak az ellenkezőjét csinálják!?