Egyéb Gyermekek Iskola

Karácsonyi projektnap

December 21-én karácsonyi projektnappal zártuk az évet.
Az alsó tagozaton kézműves foglalkozással indult a nap, majd a szülők által készített finomságokat fogyasztották el a gyerekek. Ezután minden osztály bemutatta karácsonyi műsorát, amelyben szebbnél szebb versek, dalok, hegedűszó és furulyázás, zárásul pedig egy tanulságos jelenet is helyet kapott. Végül a tombolahúzás következett, ahol a feldíszített karácsonyfát Hódi Nikolett 4. b osztályos tanuló nyerte meg.

A felső tagozaton osztályfőnöki órával indult a nap, majd a 7. b tanulói közreműködésével megemlékeztünk iskolánk névadójáról, a műsort Szelezsánné Egyed Dóra néni állította össze. Ebben az évben december 12. és 16. között rendezte meg iskolánk a felső tagozaton a Czabán tanulmányi versenyeket 14 tantárgyból. Rengeteg diák jelentkezett megmérettetni magát helyi versenyünkön. A tanulmányi versenyeredményeit nagy izgalommal várták a résztvevők. Gratulálunk minden helyezettnek, a pedagógusoknak pedig köszönjük a feladatlapok összeállítását, kijavítását. Karácsonyi vásárral folytatódott a nap, majd a tombolahúzásra került sor. Ilyenkor sorsoljuk ki a fenyőfát tanulóink között. A Diákönkormányzat elnöke, Péter-Szabó Edina húzta ki a szerencsés nyertest Nyemcsok Sarolta 6. a osztályos tanuló személyében. Az énekkar ünnepi műsora is nagyon szép volt, karácsonyi dalok mellett Kabai Vanda és Nyemcsok Sarolta 6. a osztályos tanulók szavalatát is meghallgathattuk, felkészítőjük Kis Ákosné Ildikó néni volt.

Végül Závogyán Judit intézményvezető átadta meghívóját kiváló tanulóinknak a Fővárosi Nagycirkusz Dima karácsonya című előadására, melyet a művelődési helyettes államtitkár ajánlott fel, és 2017. január 4-ére szól. Az utazás költségeit a KLIK Békéscsabai Tankerületi Központja és a Forintos Alapítvány fedezi.

Szeretnénk köszönetet mondani Sárkány György vállalkozónak és Bús Jánosnak, hogy felajánlották a fenyőfákat, a Szülői Munkaközösségnek a rengeteg tombolatárgyért és a segítségért.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Forrás: Nagyszénási Czabán Samu Általános Iskola