Sport

Küzdelmes időszakban a Nagyszénás SE

 

A Nagyszénás SE jelenleg a megyei tabella 6. helyén áll pontjai alapján, ami egy igen küzdelmes időszaknak köszönhető. Nehéz és nagy akaratot követelő időszak ez a játékosaink számára, de fiaink igyekeznek helytállni, legyen bárki az ellenfél. 

Lássuk hogy alakutak a tavaszi idény mérkőzései:

Gyulai FK – Nagyszénás SE 4:0 (1:0)

Boér Zsolt tartalékos együttese egy ideig helytállt ugyan, de végül az egyéni hibák és a balszerencse megpecsételte sorsukat – a játék képét tekintve túlzó, négy gólos hazai siker született. Pozitívum, hogy Miszlai és Zábrák hosszú sérülés után léphettek újra pályára. (Forrás: Nagyszénás SE)

Nagyszénás SE – Jamina SE 2:2 (0:1)

 A nehéz talajon lejátszott meccs igen nagy nehézségeket tartogatott, a küzdelem dominált javarészt, amiben egy ideig a vendégek tűntek jobbnak – a mérkőzés derekán már kétgólos előnyben is voltak. A második félidőben történt gólváltás és egy kiállítás után azonban sikerült legalább az egyik pontot otthon tartani, sőt, egy kis plusz szerencsével akár a győzelem is meglehetett volna. Összességében azt lehet mondani, hogy reális eredmény született a helyzeteket és a játék képét tekintve.(Forrás: Nagyszénás SE)

Békéscsaba 1912 Előre SE II. – Nagyszénás SE 2:1 (1:0)

A jó játékerőt képviselő Békéscsaba 1912 Előre SE II. ellen. Talán az eredményt tekintve többet kaptunk, mint amit előzetesen gondoltunk, pláne hogy az emberelőny és bizonyos lehetőségek miatt a pontszerzésre is komoly esély nyílt – végül azonban meg kellett elégednünk a lehető legszűkebb vereséggel.(Forrás: Nagyszénás SE)

Tabella:

 

Hajrá Szénás!31