Gyermekek Iskola

Véget ért a 2017/18-as tanév -Elballagtak a nyolcadikos diákok

 

Június hónapban nem csak a tanév ért véget de a ballagások időszaka is kezdetét vette, a diákok nagy örömére indul a vakáció.
A Czabán Samu Általános Iskolában sok éve hagyomány, hogy a tanév utolsó hétvégéjén búcsúznak el az általános iskolát végző diákok, körbejárják a felső és az alsó tagozatot, emlékeik régi termeit.

A ballagáson az intézmények vezetői és a diáktársak búcsúztak el az általános iskolák végzős diákjaitól. A ballagó diákok pedig megköszönték a gondoskodást tanáraiknak, szüleiknek, családtagjaiknak.

Hétfőn a tanévet is lezárta az intézmény, a felső tagozat aulájában megtartott tanévzáró ünnepségen. Mindenki megtudta hogyan teljesített az idei tanévben, milyen lett a bizonyítványa. A rendezvény műsorát a 4 osztályos kisdiákok adták, ők az alsó tagozattól búcsúztak az idén, szeptembertől már “felsősök” lesznek ők is, egy megújult és megszépült intézményben.

Az ünneplés tovább folytatódik a hétvégén, hiszen 2018.06.23-án kerül sor a TOP-os pályázati forrásból megszépült intézmény átadóünnepségére.

Fotók a tanévzáróról: