Sport

Bajnok a Nagyszénás

 

 

Próbáltuk a szezon alatt is tájékoztatni olvasóinkat a Nagyszénás Se labdarúgó csapatának megfontolt meneteléséről a bajnoki cím felé, mára elmondhatjuk a csapat méltó módon zárta a 2016/2017-es évadot. Már a Megye III., szuper rangadójának beharangozott 25. fordulón eldőlt, kié az erősebb csapat a Déli csoportban, a Nagyszénás SE – OMTK-ULE 1913 meccse gyakorlatilag az aranyéremről döntött. Nem véletlen volt közel 500 fős nézősereg kíváncsi a mérkőzésre a két szomszéd vár között. Nagyszénás–OMTK-ULE 1913 4–3 (2–1) eredménnyel, a nagyszénásiak nyertek, így három pont előnyünk lett az utolsó mérkőzésünk előtt. Ezután következett az évad utolsó mérkőzése a Medgyesbodzás – Gábortelepi Se-vel.

Ilyenkor történik meg az, hogy elbízzák magukat a játékosok vagy nem igazán adják bele a maximumot a mérkőzésbe, de lássuk mi történt ezen a mérkőzésen? Medgyesbodzás-Gábortelepi Se – Nagyszénás Se mérkőzésének végeredménye 9:0 a javunkra (4:0-s félidő után), talán szebben nem is lehetett volna búcsúztatni ezt az idényt. Remek játékkal, magabiztosan játszott a Nagyszénás a mérkőzésen. De lássuk kik hozták össze ezt a remek eredményt:

Játékosok: Pajkó (Plesovszki) – Asztalos (Szilágyi), Simon, Godár – Horvát (Maglóczki), Hatfaludy – Kecskeméti (Liska), Márk, Balogh – Vincze, Trenka (Viszkok S.).

Gólszerzők: Balogh 3, Vincze 2, Maglóczki, Plesovszki, Simon, Trenka.

Most már kimondhatjuk bajnok a Nagyszénás!

Szép volt FIÚK! Köszönjük!

 

Forrás: mlsz.hu

Fotó forrása: Nagyszénás SE