Patrióta Vélemények

Árulják már el

Árulja már el nekem valaki, hogy miért kell ekkora hisztériát kelteni egy képviselő bejegyzése körül? Miért kell nyilvánosan szidni, gyalázni valakit? Mit ártott Önnek, Önöknek ez az ember?

Nem akarok állást foglalni ebben a kérdésben, nem is akarok védelmére kelni a képviselőnek, de RETTENTŐEN ZAVAR, ez a hisztéria egy bejegyzés körül, a vita arról ki szereti jobban a faluját, és ki nem. Emberek! Egy kicsit vegyenek már vissza!

A képviselő végzi a munkáját, ez a dolga, tájékoztatni és képviselni. Sosem rejtette a véleményét véka alá, valószínűleg ezért is küldték oda. Hangulatot keltett a cikkével? Igen! Rá kellett jönnünk, hogy a mi szent politikusaink, bocsánat civiljeink se különbek, mint az országos politikusok. Lerombolt bennünk egy illúziót? Nem. Sejtettük.

Akkor miért nem mondhatja el a véleményét?

Kit zavar ennyire ennek az embernek a véleménye?

Kit zavar ennyire egy csomó karakter a képernyőjén?

Miért nincs joga elmondani mit gondol a világról? Persze akik szeretnék belefojtani a szót azoknak szabad véleményt mondani, azoknak lehet véleménye! Ha valakinek nem tetszik ne olvassa!

Ráadásul, nem szóltak egyébről a kommentek, csak arról, hogy ne keltse már a hangulatot, meg valamikor 1,60 volt a kenyér, és csövön jött a meleg víz a földből, milyen jó is volt akkor. A szarszag sem büdös a kanálisparton, hanem jó illat, és gyógyít az is.  Ja! Meg arról, hogy szeressük egymást, örüljünk, és maradjon mindenki csendben, ne gyűlölködjön a képviselő. Persze ő csak békét szeretne azért írogat csúnyákat! Békét? Javaslom akkor ön is maradjon csendben és ne írogasson!

A másik! Emberek, először olvassák már el mihez szólnak hozzá, miről mondanak véleményt! Ha nincsenek érvek, akkor vesszük elő az érzelmeket. Miért érzik úgy, hogy oda kell írniuk a bejegyzés alá, hogy az önök mondata sokkal tutibb és közelebb van az igazsághoz, mint a képviselőé? Miért hiszik egyesek azt, hogy ők tudják az igazságot, és mindenki hazudik? Honnan ez a sok okos ember ebben a faluban?

Aki örülni akar a fürdőnek az örüljön, aki, meg nyomozni akar utána az nyomozzon. Ha minden rendben van úgy sem talál semmit, maximum tölti az idejét feleslegesen. Nem lesz miről írogatnia. De sajnos van!

Túl sok az érzelem emberek, nem hagyja magukat reálisan látni! A süket tényleg nem hallja meg a zenét.

És hagyják egymást békén! Mindenkinek joga van a véleményéhez, de kulturáltan! Vitatkozni lehet, de érvekkel, és nem szidalmakkal.

Kérem!