Hírek Nagy Mihály Vélemények

Itt élnek közöttünk

Köszönöm mindenkinek, aki elment vasárnap a népszavazásra és kinyilvánította a véleményét! Nagyszénásiak több, mint 46%-a érezte úgy, hogy bele szeretne szólni a jövője alakulásába, az érvényes szavazok  98,55 %-a elég egyértelmű üzenet Brüsszelnek és egyben a helyi testületnek is arról, hogy nem kérünk migránst a településünkre. Sajnos a helyi képviselő-testület sosem fogja belátni mennyire hibás volt a döntésük erről a kérdésről, de közel 2000 ember véleményét nem lehet figyelmen kívül hagyni, és azzal maszatolni a történetet, hogy a többség azért nem ment el, mert ők támogatják a kötelező betelepítést, ez nem igaz! Sajnos minden szavazáskor és választáskor van egy 35-40% aki nem megy el a szavazásra, választásokra, nem érdekli mi a települése, a hazája sorsa. Szomorú, de mégis létező tendencia ez sajnos. Most e-mögé a réteg mögé bújik el a gyáva baloldal és hazudja azt, hogy az igenek, de nem ez a lényeg, ŐK győztek.  Sokan elmentek és bohóckodásra, majmolásra használták fel a népszavazást, 27-en igennel szavaztak, 92-en érvénytelenül Nagyszénáson, jól megmutatták! Sokan pedig otthon maradtak, mert ezt várja el tőlük a párt, ez pedig azzal akarják megmagyarázni mások előtt, hogy Orbánt nem támogatják. Ez a szavazás nem Orbánról szólt, róla 2018-ban kell véleményt nyilvánítani, ez megint egy sikertelen elmaszatolása az igazságnak csak.

A népszavazás igazi tanulsága nem a migránsokról szól! Nem Brüsszeltől, nem a migránsoktól kell félnünk, falunk, hazánk, nemzetünk ellenségei itt élnek közöttünk! Gondolkodás nélkül és büszkén teljesítik a hataloméhes Gyurcsány Ferenc akaratát, szembefordulva ha kell, a szomszédjával is, büszkén támogatja a pártakaratot, akár muszlimok betelepítését is Nagyszénásra. Annyira utálja Orbánt és a Fideszt, hogy bárkinek ártani tudna, akár a szomszédjának is, csak neki legyen igaza. Persze megtudják magyarázni! A magyarázkodások ellenére sajnos az az igazság, hogy ezek az emberek támogatták a migráns betelepítést településünkre, ide közénk! Nem számítanak nekik a gyerekeink, a lányaink, a biztonságunk, csak az, hogy jól kitoljanak Orbánnal. De minek nevezzem azt a tettet amellyel másokat veszélybe sodrunk, amellyel mások biztonságával játszunk, amellyel másoknak, falunknak, hazánknak ártunk.  Tényleg úgy érzik ezek az emberek, hogy van mire büszkének lenniük? Ez a félelmetes igazság, hazánk, jövőnk ellenségei nem a kerítésen túl vannak, itt a szomszédunkban!

És tudom most vérig lesznek sértve ezekért a szavakért, és próbálják megmagyarázni a pedigréjüket, de nekem nem kell, nincs ezen mit magyarázni!

Nagy Mihály

Hozzászólás

Hozzászólás