Gyermekek Hírek Iskola

Nyári napközi

Engedjék meg nekünk, hogy a Czabán Samu Általános Iskola bejegyzésének megosztása elé pár sort hozzáfűzünk! A nyári napközit nem sokan veszik igénybe, mert meg tudják oldani a gyerekek elhelyezését, de akinek sajnos nem adatot meg, hogy a nagyszülőknél legyen a gyereke, az igen hálás a napköziért. Biztonságban tudhatja, és gyerektársaságban nem is unatkozik a gyermeke, a tartalmas programok pedig igazi nyári kalanddá tudják varázsolni a napközit. Bár tudjuk önkormányzati feladat a nyári napközi működtetése, de szeretnénk megköszönni a szülők nevében azon pedagógusok munkáját akik a nyári szünetüket a gyerekekre áldozták! Köszönjük!

Nagyszénás Nagyközség Önkormányzata ebben az évben is megszervezte a nyári napközit, melyet öt pedagógus látott el. Tartalmas programokon vehettek részt a gyerekek: volt ki mit tud vetélkedő, vízibomba csata, kézműves foglalkozás több alkalommal, fürdőzés hetente kétszer (ha az idő engedte), film nézés, udvari és tornatermi játékok, játszótér, könyvtárlátogatás, templomlátogatás, mozizás (a Nagyszénási Kulturális Központ támogatásával).

A gyerekek igazán jól érezték magukat, köszönjük a szülők, az önkormányzat, a Nagyszénási Parkfürdő és a Nagyszénási Kulturális Központ segítségét és támogatását. Külön köszönet Simonka György országgyűlési képviselő úrnak, amiért 9 láda sárgadinnyével ajándékozta meg a nyári napközit.

Forrás: Czabán Samu Általános Iskola

Fotók: Czabán Samu Általános Iskola

Hozzászólás

Hozzászólás