Hírek Sport

ÚJ STÍLUSIRÁNYZAT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL Grand Up

195Nagyszénáson is elérhetővé vált ez az új stílus irányzat, minden héten várják a lelkes sportolni vágyókat.

De lássuk mit is jelent a Grand Up, az oldalukon az alábbi ismertetőt találtuk:

SZENVEDÉLY Emlékeztek arra az időre, amikor a tánctanulás és a test jó kondiban tartása lemondásokkal, áldozatokkal járt? Amikor az alapok elsajátításához türelemre, hosszas és monoton ismétlésekre volt szükség? Ja, hogy szerintetek ez még most is így van? Hát, nem! Vége van annak, amikor az alapok megszerzése minden időt és energiát felemésztett, és az egész, amibe belekezdtetek, elvesztette varázsát, valahol félúton. Szenvedély helyett szenvedés. Volt. De most minden megváltozik. Szenvedés helyett szenvedély! Ez a grandUP! Az eddig látott, hallott, tapasztalt mozgásformák legjobb elemei összegyúrva, tuningolva, felrázva, és jól felpörgetve…

PÖRGÉS Mert a lemondások, az áldozatok, és a szenvedés kora lejárt. Ha azt mondjuk, hogy egy új mozgásforma született, még igen messze járunk a valóságtól. Mert sokkal több ez annál! Ez a Grand Rapid Dance System. Egy hiteles, pörgős, motiváló új mozgásirányzat az Egyesült Államokból, amely minden testrészt megmozgat, és minden eddiginél rövidebb idő alatt látványos eredménnyel szolgál.

ÉLVEZET Mindezt úgy, hogy a tanulás sokkal könnyebb, mégis hatékonyabb, és nem emészti fel az összes időt, energiát. Így aztán mindkettőből marad elég ahhoz, hogy élvezzétek is azt, amit megtanultatok. Az alaptól rövid idő alatt eljuttok a tetőpontig, így lesz a grandUP több mint egy edzésforma. Sokkal több! A grandUP a 21. századi popslágereivel és színes világtáncaival tarkított dance & fitness program. Hatalmas buli egy kiváló közösségben, ahol mindenki csak azt sajnálja, hogy az idő még nála is gyorsabban fogy…

MOZDULATOK Nagyon egyszerű minden mozdulatsor, a vendég számára érthető, hiszen a táncalappal úgy találkozik először, hogy elsőre megismeri a mozdulatot, hiszen a kombinációk szinte az első perctől beleépülnek a programba. Ebben a „trükk” annyi, hogy minden új mozdulatot a lehető legegyszerűbb formában tanítunk meg, egy olyan speciálisan kiválasztott zenére, ami szinte automatikusan mozgásra késztet. Megértésükhöz, megtanulásukhoz nincs szükség előzetes tánctudásra.

TÁNCOK Az alábbi táncok találhatók meg a dance fitness programban: Showdance, Old School, Hip-hop, New Style Hip-hop, Locking, Girly-Style, House, Discodance, Kortárs, Latin táncok (salsa, cumbia, reggaeton, merengue, chachacha, afrikai táncok, flamenco, pop-tango, samba, hastánc alapok) Krump, Poppin, Tetris-style, Freestyle.

Forrás: GranUp.com