Adminisztrátor Vélemények

Talán jó ötlet lehet

Szeretlek Nagyszénás

Szerkesztő at Szeretlek Nagyszénás Honlap
Szeretlek Nagyszénás

Az orosházi Gyopárosfürdő fotó sorozattal népszerűsíti szolgáltatásait, amelyben szerepelnek szép lányok, hangulatos tájképek, érzelem gazdag családi fürdőzés. A képek magukért beszélnek, és jó ötlet arra, hogy hívják fel az emberek figyelmét Gyopárosfürdőre. Nem tudom Nagyszénáson mi a cél, megelégszik a fürdő vezetése csak a nagyszénási vendégekkel vagy szeretne más településekről is látogatót átcsábítani, mert akkor ennél komolyabb marketinget kellene folytatnia. Az a szlogen, hogy egyedülálló a víz, nagyon sok vendéget nem hozott idáig. Talán a nagyszénási Park Fürdőnek is érdemes volna népszerűsítéssel, reklámmal is foglalkozni nem a lángost, és jégkását népszerűsíteni hanem azt, hogy milyen élményeket kapnak az ide látogatók a fürdőben.

A település marketinget nagyon nem kellene erőltetni még, mert nincs mire építkezni. Az az egy, meleg konyhás vendéglátóhely és a két vendégház igen gyenge bázis, komolyabb turizmushoz. De most csak a fürdőben és az egy napos vendégekben gondolkozzunk, mert ebben lehet mozgásterünk. A fürdők között is verseny van, ki tud több látogatót oda csábítani, ki tudja a jobban eladni magát. Nagyszénásnak felesleges a nagyokkal versenyeznie, de úgy gondolom marketing nélkül nem tud vendégeket ide csábítani, a helyi fürdőzök pedig nem fogják tudni fenntartani a fürdőt! A veszteséges fürdőt pedig hosszútávon nem fogja tudni eltartani a közösség. Tehát tanuljunk, lessük el mások módszereit, és “lökjük el a csónakunkat a partól” mi is végre.

Számomra fura, hogy  a településünk polgármesterének lánya a képek tanúsága szerint részt vett Gyopárosfürdő népszerűsítésében, de helyben erre nem fordítanak kellő figyelmet.

Szerző: Szeretlek Nagyszénás

Képek forrása: Gyopárosfürdő

Hozzászólás

Hozzászólás